Event

VI FÖRGYLLER DITT EVENT!

”Från första rörelse var jag fast. Cirque Arté Diem fångade inte bara mig, utan hela teatern. Jag stod i vingen på scenen och fick förmånen att se hur publiken kastades in i en värld där allt är möjligt. Cirque Arté Diem var enastående, otroligt skickliga och ett fullständigt nöje att jobba med. Jag är övertygad om att Cirque Arté Diem kommer göra ert event till en succé. De var helt magiska!”

– Caroline Ravn, Magiker och Konferencier

FÖRETAGSEVENT

PRIVATFEST

KULTURARRANGEMANG

BRÖLLOP & GALA

Ni kan beställa allt från korta akrobatiska uppträdanden på golvet eller högtflygande luftakrobatik, till en helkväll med underhållning där vi blandar akrobatiken med dans och om önskat med livemusik och sång. Vi erbjuder en vacker, visuell och mäktig upplevelse som passar gäster i alla åldrar.

Vill ni prova själva? Vi erbjuder även workshops i acroyoga och cirkus för er teambuilding.

 

 

 

 

 

 

 

01

Shownummer

Populärt inslag vid konferenser, till exempel efter en paus eller mellan mötespunkter, även lämpligt vid tal och ceremonier.

02

Helkvällsunderhållning

Har ni en hel kväll att fylla? Vi skräddarsyr underhållning för era gäster efter era önskemål, med möjlighet för inslag av livemusik och sång. Fungerar väl vid t.ex. formella middagar eller fest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

03

Aerial Bartending & Mingelartisteri

Önskar du något extravagant och exklusivt? Vi erbjuder aerial bartending där våra artister hälsar gästerna välkomna med en drink serverad från luften. Om du vill erbjuda en särskild upplevelse eller lansera en ny produkt är detta ett utmärkt sätt att dra uppmärksamhet. Aerial bartending kan kombineras med mingelartisteri bland gästerna.

04

Teambuilding Med Acroyoga & Cirkus

Utmana teamet med jonglering och parövningar. Med fokus på gruppens dynamik tränar vi samarbete, tillit och ansvar genom akrobatik. Ett annorlunda och uppfriskande inslag som skapar en positiv stämning bland deltagarna. Vi håller teambuilding både inom- och utomhus, med ledning av en eller flera av våra professionella artister, på vår hemmaplan eller i era lokaler.